ROMANTIKA U DVOJE

Obitelj Modrić slavi: Naš kapetan supruzi je pripremio najljepše iznenađenje za okrugli rođendan

18.07.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Nakon osvojene još jedne titule naslova prvaka Španjolske sa svojim klubom Real Madrid, Luka Modrić imao je poseban razlog za dodatno slavlje. Njegovoj voljenoj supruzi Vanji pripremio je romantično iznenađenje za okrugli 40. rođendan

Prvo je s kolegama nogometašima proslavio titulu prvaka Španjolske, dizajući pehar u svlačionici te pjevajući u glas pjesme vezane za nogometni klub Real Madrid.

Nakon toga kapetan naše reprezentacije Luka Modrić uputio se kući s velikim osmijehom na licu, jer ga je čekala supruga čije se slavlje tek pripremalo.

Ljubav Lukinog života, Vanja Modrić koja mu je podarila troje djece, slavila je rođendan, a nogometaš nije štedio na poklonu za pamćenje.

Kako poznati supružnici inače ne pate od velikih i glamuroznih zabava u holivudskom stilu, Modrić je za voljenu suprugu pripremio pravu romantičnu večeru u njihovu omiljenom restoranu u Madridu.

Slavljenica je odjenula novu haljinu midi kroja u uzorku koji obožavaju svjetske trendseterice, s crveno bijelim motivima te se oduševila gestom koji je za njezin 40. rođendan priredio Luka.

'Slavlje se nastavlja. Sretan rođendan mojoj ljubavi. Volim te', poručio je slavni Zadranin ispod zajedničke fotografije iz restorana dok su pozirali okruženi skupocjenim šampanjcima.

Bio je ovo poseban trenutak bez troje dječice koja im inače redovito prave društvo na gala večerama, društvenim događanjima i putovanjima. Sada su se Vanja i Luka mogli posvetiti jedno drugome.

Inače, Modrić je uvijek spreman kada treba iznenaditi svoju suprugu. Za prošlogodišnje rođendansko slavlje s Vanjom je otputovao u Rim.