sreća i ponos

Obitelj Ćaleta-Car u novom slavljeničkom raspoloženju, Adriana je otkrila razlog

10.12.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Nema dana da mlada dubrovačka pravnica, supruga najmlađeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara ne objavi nešto na Instagramu. Adriana Đurđević ovog puta je pratiteljima pokazala djelić s intimnog slavlja 30. rođendana, a koji je obilježila u društvu najmilijih

Prosinac je vrlo aktivan za obitelj Ćaleta-Car. Prije nekoliko dana bili su na baby showeru kod francuskog nogometaša Boubacara Kamare i njegove supruge, a sada su opet u party raspoloženju, zbog čega dubrovačka pravnica i majka dječaka Maura ne skida osmijeh s lica.

Blista na fotografijama iz restorana u Marseilleu, u kojem su ona i Duje Ćaleta-Car imali proslavu njezinog velikog dana. Adriana je pozirala u bluzi cvjetnog uzorka i trendi trapericama s prorezima na nogavicama.

Nije propustila ni priliku da pokaže cipele dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla Amine Muaddi, a koje su predmet žudnje modnih ovisnica. Među ostalim su ih isfurale Kendall Jenner, Hailey Bieber i Rihanna. Razumljivo, Adrianu su, uz čestitke za rođendan i komplimente za izgled, brojni pratitelji ispitivali o njezinim odjevnim komadima.

Podsjetimo, Adriana je krajem kolovoza rodila u Francuskoj, u kojoj žive otkako Duje igra za klub Olympique de Marseille, a paru je to prvo dijete. Vijest o trudnoći objavili su dva mjeseca nakon što su se zaručili, a krajem svibnja svoju su dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Vjenčali su se u njezinu rodnom Dubrovniku, a privatnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuža obitelj i prijatelji.

  • +3
Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL