svečano i raskošno

Adriana i Duje Ćaleta-Car modno usklađeni u izlasku sa sinčićem, a raskošno uređen interijer svima je zapeo za oko

08.12.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Po uzoru na Amerikance, francuski nogometaš Boubacar Kamara i njegova trudna supruga organizirali su party, tzv. baby shower povodom darivanja i otkrivanja spola djeteta, a životna družica našeg nogometaša pohvalila se da su i oni bili tamo i otkrila kako je sve izgledalo

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car i Boubacar Kamara suigrači su u francuskom klubu Marseille, a očito su i privatno dobri prijatelji pa su ih stoper Marseillea i njegova supruga Coralie pozvali da uveličaju njihov veliki dan.

Adriana je s ostatkom svijeta podijeliti njihove sretne trenutke u interijer, koji je za taj hepening pretvoren u pravu zimsku bajku, a gosti su morali doći odjeveni u bijelu boju. Naravno, obitelj Ćaleta-Car stigla je u skladu s dress codeom modno usklađena pa je neke pratitelje na Instagramu zanimalo odakle Adriani komadi koje je imala na sebi, komentirali su kako je njihov sinčić Mauro najbolje odjeven, a neke je zasmetao i raskošno okićen dom domaćina.

Prvo dijete dubrovačke pravnice i Biličanina, podsjetimo, stiglo je krajem kolovoza. Zaručili su se u ožujku, a sredinom travnja objavili su da će postati roditelji. Par se vjenčao u Dubrovniku u svibnju na intimnoj ceremoniji.

  • +3
Adriana i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL