ogolila dušu

O privatnom životu ne priča: Nives Ivanišević napravila iznimku i progovorila o svojoj borbi

19.01.2024 u 11:25

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića iznenadila je one koji je prate na društvenim mrežama pa je na Instagramu pozvala ekipu da je pitaju ono što ih zanima o njoj

Nives Ivanišević je na Instagram pričama napisala da je 'oprala kosu, malo se šišnula i da je dobre volje' što je bio povod za ovakav način komunikacije sa svojim sljedbenicima. Među ostalim je otkrila da bi se, da nema ime Nives, voljela zvati - Olivia.

Na pitanje vjeruje li u zakon privlačenja rekla je da je 'sva u tome'. Vjerujem u karmu, u to da netko od gore vidi sve (povlači konce, igra se) i da možeš misliti da si se izvukao iz nekih stvari koje si loše napravio, ali one ti se vrate kao bumerang. Vjerujem u to da ono što nosiš u srcu prepoznaju oni koji nose slično i da dugoročno ne možeš biti sretan ako si unesrećio drugog', napisala je.

Kad je riječ o radiju i hoće li se vratiti raditi, uz emotikone smijeha, poručila je da je 'radio njezina ogromna ljubav i nikad neće otići'.

Dala je i recept za pufaste američke palačinke, a odgovorila je i na pitanje o tjeskobi.

'Imala sam periode kad je bila jače izražena, gubitak voljene osobe, nepravda i svakodnevni problemi povećavaju taj osjećaj anksioznosti koji je za mnoge neizbježan (nažalost) pa svatko mora pronaći neku svoju formulu da se bori s tim. Ja se volim suočiti s problemom, rastaviti ga na faktore i čista krenuti dalje. Volim biti tu i sad i staviti fokus na lijepe stvari koje me okružuju. A neko instant rješenje za mene bi bila omiljena muzika u laganoj vožnji, disanje, a ponekad i pustiti koju suzu nije loše', poručila je Nives.

Na temu majčinstva i koliko ju je ono promijenilo napisala je da se to dogodilo na sve načine - izvana i iznutra. Kroz 'svoju mamu je zavoljela tu ulogu'. 'Trudi se biti mama koja je prisutna duhom i tijelom, koja se trudi razumjeti malog čovječuljka koji raste pored nje te je zrelija nježnija i puno jača'.

  • +3
Nives Ivanišević Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar