VAŽAN DATUM

Nives Ivanišević fotografijom otkrila da ona i Goran imaju razloga za slavlje

16.12.2023 u 09:02

Bionic
Reading

Iako se trude svoj privatni život sačuvati od znatiželjne javnosti, Nives i Goran Ivanišević povremeno ipak na svojim profilima na društvenim mrežama otkriju pokoji detalj iz njihove svakodnevice, a to je zbog važnog datuma sada napravila i bivša voditeljica

Naš proslavljeni tenisač, danas jedan od trenera Novaka Đokovića, Goran Ivanišević iznenadio je svoju suprugu, nekadašnju voditeljicu Nives Ivanišević velikim ružičastim buketom.

Prelijepi buket, kojim se na Instagramu pohvalila i sama Nives, dobila je povodom šeste godišnjice braka, a na fotografiji na Instagram Storyju supružnici Ivanišević snimljeni su u trenutku romantičnog poljupca.

U samom kutu fotografije nalazi se i torta koju su naručili povodom ove lijepe obljetnice. Par je očito negdje u toplijim krajevima, budući da je Goran u kratkim hlačicama i majici kratkih rukava, a fotografija je snimljena u nekom hotelu ili restoranu.

  • +2
Nives i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Podsjetimo, o vezi Nives i Gorana Ivaniševića doznalo se u jesen 2016. godine, a ubrzo je na ruci radijske voditeljice zablistao i zaručnički prsten. Vjenčali su se u strogoj tajnosti 2017. godine, a javnost je za to doznala tek nekoliko dana kasnije. Kao kruna njihove ljubavi početkom rujna 2018. rodio se i njihov sin Oliver.