EMOTIVNA POSVETA

Nives Ivanišević prisjetila se najvažnije osobe u životu: 'Veza koju dijelimo živi dalje'

03.01.2024 u 22:11

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića nerijetko dijeli privatne trenutke na Instagramu, a posljednju objavu posvetila je najvažnijoj osobi u svom životu

U srpnju 2020. godine Nives se suočila s gubitkom voljene mame Vesne, a upravo njoj posvetila je posljednju objavu na Instagramu.

'Nebo mi je podarilo najnevjerojatniju majku i, iako smo razdvojeni, veza koju dijelimo živi dalje... nedostaješ mi svaki dan', napisala je ispod fotografije koja ih prikazuje u vrijeme Adventa na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

Kada se 2020. godine suočila s gubitkom najvažnije osobe u svom životu, Nives joj je odala počast emotivnom objavom na Instagramu napisavši:

'Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata).

Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala'.

  • +3
Nives Ivanišević Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar