TALIJAN JOJ ZAROBIO SRCE

Zaljubljena do ušiju: Katie Holmes dugo nismo vidjeli ovako sretnu

22.09.2020 u 12:55

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes nakon teškog razvoda od supruga Toma Cruisea s kojim dijeli kćerkicu Suri, u tajnosti se šest godina viđala s glumcem Jamiejom Foxxom. Veza je prije nekoliko mjeseci propala, a zgodnu Katie osvojio je novi čovjek

Posljednjih tjedana Katie Holmes ne krije koliko je sretna, ispunjena i zaljubljena u chefa Emilija Vitola Jr. Ovaj osam godina mlađi nasljednik talijanske gastronomske loze koja se usidrila u New Yorku, prije nekoliko je mjeseci bacio oko na holivudsku glumicu, koja je očito dolazila u njegov restoran na Manhattanu.

Iako zauzet, točnije zaručen za mlađahnu Rachel Emmons, 33-godišnji Emilio nije odolio čarima 41-godišnje Holmes. Par je svoju vezu započeo bez obzira na zaruke, koje je Emilio prekinuo tek nakon što su paparazzi fotografije s Katie procurile u javnost.

Bez obzira na sve, pa i vrlo klimavi početak, Katie i Emilio ne kriju koliko su sretni. Iz dana u dan može ih se vidjeti na ulicama New Yorka kako se ljube, drže za ruke i grle.

Holivudska slatkica nikada nije ovako otvoreno pokazivala svoje osjećaje, a očito je nakon dugogodišnjeg skrivanja s muškarcima (što joj je nalagao brakorazvodni ugovor), sada prodisala.

Koliko je Emilio nasmijava i čini sretnom, glumica je pokazala i na najnovijim fotografijama snimljenim u Sohu. Talijanski šarmer i gentleman zbilja tetoši svoju novu odabranicu.

  • +2
Katie Holmes i Emilio Vitolo Izvor: Profimedia / Autor: LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
  • +5
Katie Holmes i Emilio Vitolo Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia