ZAJEDNIČKI RUČAK

Veza je ozbiljna: Katie Holmes već je upoznala i oca svog novog dečka

28.09.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Ako je netko možda i pomislio da je ljubavna veza holivudske glumice Katie Holmes s mlađahnim kuharom tek samo prolazna avantura, ukoliko se kladio, istu bi mogao i izgubiti, jer sudeći po njezinu najnovijem potezu veza je itekako ozbiljna

Veza Katie Holmes i Emilia Vitola Jr. napreduje brzo i jako dobro. Osim što svoju ljubav žele podijeliti sa baš svima, stoga se ne libe izmjenjivati nježnosti na ulicama New Yorka, sada su otišli i korak dalje, pa je mlađahni kuhar odlučio svoju novu djevojku upoznati i s glavom obitelji - svojim ocem.

Emilio Vitolo Sr., vlasnik čuvenog njujorškog restorana Ballato u četvrti Soho, snimljen je u društvu sina i holivudske glumice za jednim od vanjskih stolova ispred restorana i dobro su se zabavljali. Katie Holmes i Emilio Vitolo Jr. uživali su u pravoj talijanskoj pizzi, dok je Emilio Vitolo Sr. vodio razgovor.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za susret s ocem svog dečka, Katie Holmes se i prigodno odjenula - laganu plavu košulju s bijelim prugicama iskombinirala je s trapericama, ali i Guccijevim mokasinkama, čime je postigla sofisticiranost, ali i opuštenost. Nakon ručka, tijekom kojeg je glumica cijelo vrijeme na očima držala sunčane naočale, par se uputio prema njezinom njujorškom domu, a zbog pada temperature, Katie se dodatno zagrnula predimenzioniranim kardiganom.