STIGLA PRINOVA

Novo slavlje u obitelji prve žene Zare: Marta Ortega rodila sina pa otkrila njegovo ime

16.12.2023 u 23:48

Bionic
Reading

Godina nije mogla bolje završiti za prvu ženu Zare, Martu Ortegu i njezina supruga, Carlosa Torrettu

Kako doznaje španjolski časopis HELLO!, sretni par, koji je svoju ljubav okrunio brakom prije pet godina, dočekao je svoje drugo zajedničko dijete.

Dječak po imenu Manuel Torretta Ortega rodio se u La Coruñi, a ima starijeg brata Amancia - iz Martinog prvog braka s konjanikom Sergiom Álvarezom - i sestru Matildu.

Sredinom prošlog srpnja Marte Ortega Pérez poznatom španjolskom časopisu ekskluzivno otkrila je da očekuje prinovu, na rubu puhanja 40 svjećica na torti.

  • +3
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: 305SHOCK / KADENA / PROFIMEDIA

Otkako je prije godinu i pol dana, nakon više od petnaest godina usavršavanja, preuzela vodeću poziciju u očevom tekstilnom divu, nadmašila je samu sebe i izašla kao pobjednica upisujući se u povijest grupacije s maksimalnom prodajom i dobiti.

Uoči dolaska novog člana, nastavila je ispunjavati svoje obveze i proživljavati nezaboravna iskustva, poput prekretnice koju je predstavljalo lansiranje Capsule kolekcije njujorškog fotografa Stevena Meisela za Zaru.

  • +6
Steven Meisel x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: STEVEN MEISEL/ZARA

Ovaj projekt, pojavio se u trgovinama 18. rujna, a za njegovo predstavljanje Marta je prvo otputovala u New York.

Iako je njezinih javnih pojavljivanja malo, ono njezino, u kojem je odjevena u satensku haljinu vrlo fluidne linije koja se savršeno prilagodila njezinom trudničkom trbuščiću, djelovalo je euforično i blistavo.

Tom kratkom putovanju pridodao se njezin naknadni odlazak u London, gdje je, na isti način kao i u Velikoj jabuci, organizirala ekskluzivni promotivni događaj.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: SASKIA LAWAKS / CONTACTOPHOTO / PROFIMEDIA