marta ortega

Prva žena Zare u jednom od najljepših trudničkih stajlinga: Ovakva haljina ide uz sve što možete zamisliti

28.11.2023 u 23:15

  • +3

Marta Ortega

Izvor: Profimedia / Autor: 305SHOCK / KADENA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Marta Ortega, jedna od najmoćnijih žena u modi, rijetko se pojavljuje u javnosti, a kada to učini to učini tako da očita stilsku lekciju. Naime, šefici Zare ni zadnji tjedni trudnoće nisu prepreka za odlične modne kombinacije

Nasljednica modnog carstva Inditex Marta Ortega broji zadnje tjedne svoje treće trudnoće, no drugo stanje ne predstavlja joj prepreku za sjajne i chic stajlinge. Marta je bila domaćica prilikom predstavljanja izložbe posvećene legendarnom fotografu Helmutu Newtonu u La Coruñi.

Takav događaj zahtijevao je upečatljiv stjaling, a šefici Zare je sa smeđom dugom haljinom blagog A-kroja i za nijansu tamnijim smeđim kaputom to itekako pošlo za rukom. Stajling je upotpunila i smeđim slingback sandalama s remenčićima, vrlo sličnima onom sjajnom crnom paru iz Zare koji je nedavno nosila.

Ovim stajlingom Marta je potvrdila ono što su modni stručnjaci glasno najavljivali – smeđa se ove sezone itekako vraća na scenu, a boja kave bit će jedna od najpoželjnijih nijansi.

Šefica Zare vrlo brzo je transformirala svoj look te iz uloge ozbiljne poslovne žene uskočila u ulogu mame, tako je sandale s potpeticom zamijenila s tenisicama, a kaput ravnog kroja s toplijom verzijom vunenog čokoladnog kaput s volumioznim rukavima. Jedna od najmoćnijih žena u modi pokazala je što savršena haljina mora imati, a to je mogućnost nošenja u najrazličitijim prilikama.

Inače, Marta Ortega jedina je kći Amancija Ortege s Florom Perez, a kada je 2022. preuzela glavnu riječ u Inditex grupi, postala je i jedna od najmoćnijih žena u modi danas. Odrasla je na sjeverozapadu Španjolske, a školovala se u Švicarskoj i Londonu, gdje je završila Europsku školu za poduzetništvo.

Otkako je preuzela mjesto predsjednice Inditexa, tvrtka bilježi same uspjehe. Jedan od najnovijih poslovnih poteza kćer Amancija Ortege povukla je je sa Zarom, najpoznatijim brendom tvrtke, te je lansirala Steven Meisel New York capsule kolekciju.

Uz to, Marta Ortega trudna je sa svojim trećim djetetom, ali drugim u braku s Robertom Torrettom. Prvo dijete dobila je u braku s jahačem Sergiom Álvarezom, a njihov sin Amanciom sada ima 10 godina. S Torretom, s kojim je 2018. uplovila u bračnu luku pred 400 uzvanika, ima trogodišnju kćer Mathildu, a potvrđeno je da sada očekuju dječaka.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'