VELIKIH 5

Novo slavlje u obitelji Luke Modrića: Malena Sofia slavi rođendan, među čestitarima Keane, Figo, Marcelo, Karim Benzema...

03.10.2022 u 18:17

Bionic
Reading

Najmlađa od troje Modrićeve djece, Sofia, proslavila je ovog vikenda svoj veliki 5. rođendan, a rođendanska proslava bila je u znaku popularnog Sonica, lika iz videoigrica i animiranog filma

'Sretan ti rođendan moja princezo! Naš anđeo! Volimo te jako puno! Sretan 5. rođendan anđelu naš!' Napisao je to Luka Modrić pored posljednje obiteljske objave na svom službenom Instagram profilu, a potom su se krenuli nizati 'čestitari'. Sretan rođendan malenoj Sofiji poželio je Robbie Keane, Luis Figo, Marcelo i Karim Benzema..

Modrić je objavio i tri fotografije. Na prvoj u nizu pozira cijela obitelj Modrić - Luka i Vanja s djecom, Ivanom, Emom i Sofijom, koja na licu ima facepaintingom nacrtano da i sama bude kao omiljeni Sonic, dok pored nje stoji ogromna torta, pravo umjetničko djelo, sa Sonicom.

Na drugoj fotografiji su samo Vanja i Luka sa Sofijom, koju drže zajedno u naručju, a na trećoj njih troje poziraju sa živom maskotom Sonica, što je Sofiju posebno oduševilo.

  • +4
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Luka Modrić nikada nije krio koliko mu je obitelj važna, a svaki slobodni trenutak najradije provodi upravo s djecom. Za njih želi, kao i svaki roditelj, samo najbolje, stoga ne čudi da im ispunjava sve želje kada su proslave rođendana u pitanju, koje su uvijek tematske. Rođendanska slavlja Modrićeve djece uvijek su posebna upravo zbog takvih zabava, posvećenih omiljenom liku pojedinog slavljenika.