odlično raspoloženi

Luka Modrić sa suprugom i djecom posjetio Disneyland: 'Kakvo sjajno vrijeme'

26.08.2022 u 17:56

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac je nakon dugog vremena objavio neku obiteljsku fotografiju čime je, očekivano, razgalio svoje fanove. Na Instagramu se pohvalio odlaskom u zabavni park u Parizu u društvu voljene Vanje i njihove dječice, 12-godišnjeg sina Ivana, 9-godišnje kćeri Eme te 5-godišnje Sofije

Došlo je vrijeme za malo opuštanja od nogometnih terena i guštanja u najljepšem društvu. 'Kakvo sjajno vrijeme s obitelji u Disneylandu', napisao je Luka Modrić uz više fotografija iz Francuske na kojima dobro raspoložen pozira uz svoje najmilije.

'Kakva predivna obitelj', 'Najbolji ste', pišu im obožavatelji sa svih strana svijeta poručujući veseloj obitelji da se lijepo provedu. Modrići su zadnji put na odmoru bili u lipnju kad su uhvaćeni na luksuznoj jahti, usidrenoj pred draguljem talijanske rivijere Portofinom.

pogledajte kako im je

[FOTO] Zasluženi odmor: Luka i Vanja Modrić uživaju na jahti u omiljenom ljetovalištu svjetskog jet-seta

Pogledaj galeriju

Potom su dio godišnjeg odmora proveli i na našoj obali s obitelji Kovačić za koje ih veže veliko prijateljstvo i kumstvo. Fotografije sa zajedničkog odmora, koji su najvećim dijelom proveli na Korčuli i manjim otocima u blizini, pokazali su pratiteljima na Instagramu.

Luka Modrić Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT