IVANOV 12. ROĐENDAN

Za Luku Modrića počinje razdoblje slavlja, a danas je sve podređeno jednom posebnom dječaku

06.06.2022 u 18:52

Bionic
Reading

Nakon što je sa svojim klubom, Real Madridom, nakon pobjede protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka došao do svoje pete titule prvaka Europe, Luka Modrić danas je imao još veći i važniji razlog za slavlje

'Poseban dan i poseban dječak! Sretan rođendan sve moje! Sretan ti rođendan sine! Volim te!' Tako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš španjolskog Real Madrida Luka Modrić čestitao 12. rođendan svom najstarijem djetetu i jedinom sinu - Ivanu.

Uz to je objavio i fotografije na kojima je on s Ivanom, ali i na kojima Ivano pozira sa svojom rođendanskom tortu, a kojoj je glavni motiv, a što drugo nego nogomet. Trofej Lige prvaka kao topper na torti, umetnuta nogometna lopta i zastave raznih zemalja, među kojima je i Hrvatska, nalaze se na torti u plavim tonovima.

Ivano uz nju pozira u dresu Real Madrida, razbarušene kosice i s fiksnim aparatićem za zube. Na ostalim je fotografijama s ocem, ali i dok igra nogomet.

  • +2
Luka i Vanja Modrić Izvor: EPA / Autor: Rodrigo Jimenez

Inače, Vanja Modrić Ivana je rodila u privatnoj poliklinici 2010. godine, nekoliko tjedana nakon što su ozakonili vezu pred matičarom i uskim krugom obitelji. Osim Ivana, supružnici Modrić imaju i dvije kćeri - Emu i Sofiju.