ljubav je to

Novi razlog za sreću u životu Jelene Perčin

04.07.2023 u 11:57

Bionic
Reading

Početkom lipnja dubrovačka glumica podijelila je sa svijetom svoj ponos zbog kćeri Lote koja je osvojila dva pehara na 67. Lipanjskom turniru i Prvenstvu Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju. Sad je opet upisala novi veliki rezultat

Kći Jelene Perčin, Lota Babić, ovih dana osvojila je prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u preponskom jahanju za kadete u Osijeku. Djevojčica je na natjecanju jahala na svojem konju imena Vedette von Pferdheim, a ponosna mama uspjehom se pohvalila na Instagramu.

I ovog puta javili su se oduševljeni pratitelji, poznanici i prijatelji koji su čestitali Loti, ali i mami, a među njima su bile Mirela Forić Srna, Ankica Dobrić, Ana Radišić i Nataša Janjić Medančić. Jelena ne krije to da je Loti jahanje najvažnija stvar na svijetu.

Inače, Lotu je Jelena dobila u braku s Kristijanom Babićem. Ljubav je zatim pronašla s devet godina mlađim crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem, s kojim je u braku dobila još dvoje djece: kćer Mašu i sina Jakšu. Početkom siječnja obznanili su da se razvode.

Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL