ponosna mama

Kakav veliki dan: Jelena Perčin se pohvalila veselom viješću, svi joj čestitaju

05.06.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Proteklog vikenda u Zagrebu je održan 67. Lipanjski turnir i Prvenstvo Zagreba u preponskom i dresurnom jahanju, a glumičina kćer Lota i ove godine je ostvarila veliki uspjeh

Jelena Perčin na Instagramu se pohvalila uspjehom svoje najstarije kćeri Lote Babić. Kako se može vidjeti u objavi na Instagramu, 14-godišnjakinja je osvojila je dva pehara sa svojim konjem imena Vedette von Pferdheim.

Inače, djevojčica je velika zaljubljenica u konje i konjički sport, a mamina objava je oduševila njezine prijateljice glumice, koje su Loti čestitale na velikom uspjehu. 'Bravo predivna Lota', poručila je Sandra Lončarić, a komentare su ostavile i Ana Begić Tahiri, Natalija Đorđević, Daria Lorenci Flatz, Helena Minić Matanić, Ivana Roščić..

Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Bavi se jahanjem, potpuno se pronašla u tom sportu i to joj je trenutačno najvažnija stvar na svijetu. Ponekad jedva stigne uskladiti školu i treninge’, otkrila je Jelena ranije za Story. Inače, Lota je prošle godine u prosincu osvojila dvije medalje - zlato i srebro.

Podsjetimo, glumica je Lotu dobila u braku s poduzetnikom Kristijanom Babićem od kojeg se kasnije razvela. Ljubav je nakon toga pronašla s crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem s kojim je dobila dvoje djece: kćer Mašu i sina Jakšu, a u siječnju ove godine je potvrdila da su se rastali nakon pet godina braka.