blista usprkos traumama od razvoda

Jelena Perčin osvanula bez trunke šminke; svi govore o njezinom mladolikom licu

19.05.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Jedna od mnogima najomiljenijih glumica iznenadila je svoje pratitelje svojim novim objavama na Instagramu gdje inače nije pretjerano aktivna

Jelena Perčin počastila se kozmetičkim tretmanom s kojeg je odlučila pokazati kako to izgleda. Na prvoj fotografiji pozira s maskom na licu, a druga je privukla više pažnje.

Na njoj ju se može vidjeti bez trunke šminke, odnosno nakon tretmana. Njezini prijatelji i fanovi su je, očekivano, odmah zasuli komplimentima, komentirajući kako je prava prirodna ljepotica.

Glumica je ranije otkrila da ima 'izuzetno osjetljivu kožu koja s godinama zahtijeva sve više brige, pažnje i njege' te da je oduvijek vodila računa o svojoj koži. Ne samo radi prirode svog posla koji zbog puno šminke, kamera i reflektora traži da se o njoj posebno brine, nego i radi zdravlja. Kad dođe proljeće nosi manje šminke.

  • +3
Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, nedavno je nastupala u pjevačkom natjecanju 'Zvijezde pjevaju' uz mentora Bojan Jambrošića. Početkom godine potvrdila je da se razvodi od kolege Momčila Otaševića za kojeg se udala 2018. Iste godine dobili su kćer Mašu, a krajem studenog 2020. i sina Jakšu.