'GIRL POWER'

Novi poslovni angažman Danijele Trbović

  • Autor: Ž. S.
  • Zadnja izmjena 06.03.2014 19:56
  • Objavljeno 06.03.2014 u 19:56
Daniela Trbović (5)

Daniela Trbović (5)

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

HTV-ova zabavna emisija 'Volim Hrvatsku' dobiva novu postavu u kojoj će gledatelji, umjesto Mirka Fodora, Renea Bitorajca i Gorana Navojca, gledati Franu Ridjana, Danijelu Trbović i Martinu Validžić

Treća sezona emisije 'Volim Hrvatsku' počinje sa snimanjem početkom svibnja, a gledatelji će na jesen show gledati u novoj postavi. Dosadašnjeg voditelja Mirka Fodora zamijenit će Frano Ridjan, a kapetane Renea Bitorajca i Gorana Navojca zamijenit će kapetanice Daniela Trbović i Martina Validžić.


'Hrvatska radiotelevizija u svibnju kreće sa snimanjem nove, treće sezone zabavne igre 'Volim Hrvatsku' i uvodi neka osvježenja u taj show koji ujedno dobiva i humanitarni aspekt, dvije nove igre, ali i nove kapetane timova i voditelja', rekli su nam s HRT-a.

Novom televizijskom angažmanu veseli se jedna od najvećih televizijskih zvijezda Daniela Trbović koja je svojedobno i sama sudjelovala u show-u. 'Opet se vraćam u kviz show, ovoga puta u 'Volim Hrvatsku' i bit ću kapetan jedne ekipe. Žene vode ekipe i to će biti 'girl power'', rekla nam je Daniela koja u šali kaže kako ne treba nikakve instrukcije i upute od bivših kapetana Renea i Gorana, jer će ona i Martina to raditi u jednom nježnijem ženskom senzibilitetu.

Simpatičnim kapetanicama najviše se veseli Frano Ridjan. 'Imam tremu, ali onu pozitivnu. Fodor mora čuvati glasnice za 'Zvijezde pjevaju' pa su mene angažirali', rekao nam je Frano koji će od svog prethodnika rado primiti neke savjete vezane uz ovaj show koji će uskoro biti u njegovim rukama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!