PROGNOZE KAŽU

Novi poredak na europskim kladionicama: Let 3 ipak ide u finale?

29.03.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Sa šansom od 74 posto, Let 3 bi trebao ući u finale ovogodišnjeg Eurosonga, barem tako kažu kladionice koje su ispred Hrvatske stavili Finsku, Švedsku, Norvešku, Izrael, Češku, Moldaviju i Srbiju

Još je ostalo svega nekoliko tjedana do ovogodišnjeg Eurosonga. Let 3 nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, stoga su pripreme za njihov nastup na eurovizijskoj pozornici u Liverpoolu u punom jeku. Nakon predviđanja uspjeha, a potom i neuspjeha, kladionice su nam ponovno naklonjene.

Tako Hrvatska, odnosno Let 3 sa svojom 'Mamom ŠČ' stoji na 16. mjestu ukupnog poretka, dok kladionice za prvo polufinale govore u našu korist i predviđaju visoko osmo mjesto, zahvaljujući kojem bi se trebali plasirati u finale.

Ispred Hrvatske, kojoj je dato 74 posto šanse, u prvoj polufinalnoj večeri dalje bi trebale proći Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

  • +2
Let 3 na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

To je i više nego dobar predznak za Let 3 koji u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 9. svibnja, nastupaju sedmi, a ukoliko se nađu među prvih 10, natjecat će se u finalu 13. svibnja, gdje su automatski ušli Italija, Francuska, Velika Britanija, Španjolska, Njemačka i Ukrajina.