FRIZURA JE DRUGAČIJA

Novi imidž pobjednika Eurosonga: Ovim je potezom Damiano David iznenadio svoje obožavateljice

06.07.2021 u 10:38

Bionic
Reading

Iako je do sada bio prepoznatljiv po svojoj dužoj kosi, koja je na Eurosongu, gdje je njegov bend Maneskin odnio pobjedu, bila do brade, pjevač Damiano David odlučio se na promjenu imidža

Na Instagramu 22-godišnjeg Damiana Davida nakon pobjede na Eurosongu s bendom Maneskin prati čak 4.5 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Među tim obožavateljima velik je broj žena koje su očarane njegovim izgledom i koje s nestrpljenjem iščekuju svaku njegovu novu objavu.

A iako je posljednju objavu stavio krajem lipnja, ipak je sve odlučio 'počastiti' fotografijama na Instagram Storyju, na kojima je Damiano David pokazao i malu promjenu imidža. Iako je do sada furao dužu kosu, koju je za Eurosong već skratio na dužinu do brade, ljeto ga je inspiriralo za 'novi rez'.

Kako je vidljivo s fotografija na Instagram Storyju, Damiano David skratio je kosu na nekoliko centimetara, ostavivši sredinu malo dužu, dok je iznad sljepoočnice i uha kosa mu skraćena na par milimetara.

Na jednoj od fotografija vidljivo je da se 22-godišnji pjevač sam tetovira na nozi, dok na drugoj pozira uz tirkizno more.

Inače, promjena frizure dogodila se paralelno s najavom skorog izlaska spota za pjesmu 'I Wanna Be Your Slave', koja je objavljena kao dio albuma 'Teatro d'IRa - Vol I.' i do sada ima 23 milijuna pregleda na YouTubeu.

  • +4
Damiano David Izvor: Profimedia / Autor: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia