NOVI MILJENIK ŽENA

Pozira u suknji: Zgodni Damiano iz Måneskina objavio fotografiju za koju je u samo nekoliko sati zaradio više od milijun lajkova

27.06.2021 u 20:36

Bionic
Reading

Mladi talijanski rokeri Måneskin, četvorka iz Rima koja je uvjerljivo odnijela pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu, ne prestaju intrigirati brojne obožavatelje, a osobito osebujni frontmen Damiano David

Damiano za kojeg se tek nakon pobjede na Eurosongu u Nizozemskoj otkrilo kako je već nekoliko godina u sretnoj vezi s lijepom influencericom, Talijankom Giorgijom Soleri, koja također dijeli i njegovu strast prema tetovažama, ima rastuću vojsku fanova na društvenim mrežama.

Zgodni 22-godišnjak rođen u Rimu, kao i ostatak benda budući da su se upoznali još kao školarci, na Instagramu je postavio fotografiju na kojoj pozira u suknji, a za tu je objavu uz znakovitu rečenicu: 'Never fight a man with a skirt' za samo nekoliko sati zaradio više od milijun lajkova.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Komentara naravno nije nedostajalo.

'Oženi me', 'Najbolji čovjek u suknji', 'Odjeća nema spol', 'Kralj', 'Ne mogu disati', 'Bolje ti stoji suknja nego mnogim ženema', 'Predivan', bili su oduševljeni Damianovi obožavatelji.

Inače bend se ovih dana nalazi na ljetnoj turneji po Europi pa su nastupili između ostalog i u Berlinu, Göteborgu, Kopenhagenu, Amsterdamu i Parizu.

  • +13
Damiano David i Giorgia Soleri Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency

Talijanski rokeri od samog su početka natjecanja bili veliki favoriti sa svojom pjesmom 'Zitti E Buoni', a nakon pobjede na Eurosongu najeksponiraniji član koji voli ekscentričan imidž koji uključuje i make up, cipele na petu, suknje i haljine je postao novi miljenik žena.

Inače, basistica Victoria De Angelis i gitarist Thomas Raggi Er Cobra poznaju se otkad su pohađali srednju školu. Zbližili su se tek u kolovozu 2015., kada su pohađali znanstvenu srednju školu J.F. Kennedyja u Rimu i tada su odlučili osnovati bend. Kasnije su im se pridružili pjevač Damiano David i bubnjar Ethan Torchio.