LJUBAV NA SETU

Novi holivudski par: Slavna plavuša ponovno ljubi

09.08.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts koja se prošle godine razišla s dugogodišnjim partnerom, također glumcem Lievom Schreiberom s kojim ima dva sina, ponovno je pronašla ljubavnu sreću i to s kolegom iz serije

Često se ljubav sa seta serije ili filma prenese i u stvarni život, a to dokazuje i dvoje poznatih glumaca, lijepa Naomi Watts i Billy Crudup koji se proslavio ulogom u kultnom filmu 'Almost Famous'.

Krhka plavuša impresivne filmografije prošle je godine okončala 11 godina dugu vezu s glumcem Lievom Schreiberom s kojim ima dva sina. Objava prekida šokirala je mnoge jer su slovili kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu.

Naomi se sad, kako se šuška, zbližila s glumcem i kolegom iz Netflixove serije 'Gipsy', Billyjem Crudupom, u kojoj glume bračni par.

Kako je objavio Closer Weekly Naomi i Billy su u posljednje vrijeme nerazdovojni te su u početnoj fazi veze.

Neki su pak mediji objavili kako je novi glumački par uočen u romantičnoj šetnji držeći se za ruke još u lipnju.

'Smijali su se cijelo vrijeme i držali se za ruke. Izgledali su jako sretni', rekao je jedan prolaznik koji ih je vidio.

Što se tiče Lieva, sigurni smo da neće praviti probleme Naomi budući da su se rastali u prijateljskim odnosima. Dogovorili su se zajednički brinuti o djeci, Sashi i Samuelu.

'Naomi i ja ćemo uvijek imati dobar odnos jer imamo djecu i zbog toga je bitno da ostanemo prijatelji. Zasad odlično funkcioniramo', kazao je u jednom ranijem intervjuu Liev.