kakva ljepotica

Nove fotografije Lejle Filipović raspametile njezine fanove: 'Može li ljepše?'

23.01.2023 u 13:16

Bionic
Reading

Premda je od njezinog pobjedničkog nastupa na izboru za Miss Hrvatske prošlo već tri desetljeća, lice, ali i tijelo bivše manekenke i poduzetnice Lejle Filipović doimaju se kao da su ostali zamrznuti u vremenu. To dokazuje u svakom svom javnom pojavljivanju, kao i objavama na društvenim mrežama

Bivša Miss Hrvatske, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića i majka dvojice dječaka pozirala je pred objektivom i pokazala kako ju je jedna od vodećih hrvatskih make up artistica, Sanja Agić, uredila.

Lejla Filipović na fotografijama koje je pokazala na Instagramu jednu stranu lica ima ukrašenu zlatnim listićima, a oči su joj našminkane zlatnim sjenilom. Njezini fanovi i prijatelji su potpuno očarani. 'Zlatna si... s igrom i bez nje', 'Božica', 'Koja si ti ljepota', 'Može li ljepše?' padaju komplimenti.

Lejla je jedna od onih žena kojoj godine ne mogu ništa. Izgleda bolje nego većina dvadesetogodišnjakinja, a borama nema ni traga. Ranije je izjavila da se ne boji bora i ne opterećuje godinama. Inače je jedna od prvih Hrvatica koja je operirala nos i o tome se nikad nije sramila govoriti. Operaciji se podvrgnula s 23 godine.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX