vrijeme za odmor

Lejla Filipović pokazala kako za nju izgleda savršena nedjelja, a pratitelji joj tepaju: 'Ma ti si savršena'

24.10.2022 u 10:24

Bionic
Reading

I dok su neki vikend iskoristili za bijeg u toplije krajeve, prirodu, branje maslina i slično, bivša Miss Hrvatske te supruga poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića pokazala je kako je to izgledalo u njezinom slučaju i opet je 'pobrala' samo najljepše komentare

Lejla Filipović nedavno je guštala u ženskom društvu u Istri. Ovu ženu svevremenske ljepote moglo se vidjeti i na nedavno održanoj modnoj reviji, a vikend je provela u opuštenom izdanju, što je naravno zabilježila na Instagramu.

'Ovako za mene izgleda savršena nedjelja', opisala je prizor u kojem u poluležećoj pozi, zavaljena u pidžami u udobnu maslinastozelenu garnituru od pliša, uživa s knjigom u ruci. Njezinim sljedbenicima nije promaklo da, kako su komentirali, ima lijepa stopala (budući da na fotografiji ima mekane papuče s otvorenim prstima), ostavljaju joj silna srčeka i poručuju: 'Ma ti si perfect' i da je 'najljepša žena'.

Inače, Lejla je početkom listopada proslavila 46. rođendan, a njezin suprug Tarik Filipović svojoj je životnoj suputnici i ove godine rođendan čestitao javno i to uz melodiju pjesme ‘La Vita e Bella’ i pregršt dragih fotografija montiranih u video clip. Njiih dvoje slove za jedan od omiljenih domaćih parova, a u braku su od 2007. godine.

Tarik i Lejla Filipović na premijeri filma u Madridu Izvor: Profimedia / Autor: Kike Rincón / ContactoPhoto / Profimedia