IZGLEDA SJAJNO

U ovakvom je izdanju Lejlu Filipović do sada imao prilike gledati samo Tarik

05.12.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Trebala je to biti samo jedna reklama za jedan kozmetički brend, no i proizvodi i sve ostalo s fotografije pali su u drugi plan zahvaljujući bivšoj misici Lejli Filipović

Odjevena u maslinastozeleni negliže, dok leži na svilenoj bež posteljini s osmijehom na licu, Lejla Filipović izgleda sjajno. Iako je nedavno napunila 46 godina, u njezinom se slučaju samo potvrdilo da su godine tek brojka na papiru, jer na izgledu bivšoj misici mogu pozavidjeti i upola mlađe.

Majka dvojice sada već velikih sinova, Dine i Armana, negližeom je naglasila vitku figuru, ali i duge lijepo izdefinirane noge.

Inače, Lejla Filipović ovih se dana odlučila na malu promjenu u svom izgledu. U dogovoru sa svojom frizerkom Evelin Benković, Lejla je svoju dugu kosu odrezala do ramena u popularni bob, a potom je isfenirana na meke valove.

SVI SU DOŠLI

Među poznatima na promociji novog akustičnog albuma Jelene Rozge bili su i Huljići, Ljupka, Tatjana, Vlaho, Lejla...

Pogledaj galeriju

Kako je otkrila u jednom od Instagram Storyja, za tu ju je frizuru inspirirala domaća manekenka i influencerica Lidija Lešić.

Protekli vikend Lejla i Tarik Filipović proveli su uživajući na Jahorini, a osim što su se susreli sa starim, dragim prijateljima, uživali su u čak dva koncerta - onom Marije Šerifović, a potom i na koncertu Željka Joksimovića.