četvrti put dida

Nova velika radost u obitelji Igora Štimca: Njegova mezimica čeka bebu

26.02.2024 u 14:18

Bionic
Reading

Dea Agić, kći bivšeg nogometnog reprezentativca, danas trenera nogometne reprezentacije Indije Igora Štimca prošle godine je izgovorila sudbonosno 'da' Ameru Agiću, a sada stižu vijesti da u njihovu obitelj stiže 'pojačanje'

Kći slavnog nogometaša Igora Štimca obznanila je da u njihov dom stiže djevojčica, a Dea i Amer Agić prošle godine su postali roditelji dječaka Edina. Dea je najmlađa kći iz braka Igora i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić.

'Jedino što mogu reći jest da smo oduševljeni što će naš mali dobiti sestricu', izjavila je Dea, inače vlasnica beauty salona u Splitu, za Večernji list. Osim nje Štimac ima i kći Miu te sina Luku. Uz to je i tata sina Ivana kojeg je dobio u vezi s Lanom Bucat.

Inače, Mia je majka djevojčice Laure, dok sin Luka s splitskom stomatologinjom također ima kćerkicu Irinu tako da će Deina djevojčica biti Štimčevo četvrto unuče. Podsjetimo, Igor i Suzana, koja je bila Miss Jugoslavije, bili su u braku 19 godina. Suzana je 2015. godine sklopila brak s košarkašem Damir Milačićem.