ponosni otac

Još jedno slavlje u obitelji Igora Štimca: Udala se i mlađa kći Dea, a vječanje je održano u potpunoj tajnosti

21.04.2022 u 22:40

Bionic
Reading

U obitelji Igora Štimca ponovno se slavi. Nakon što se krajem prošle godine udala njegova kćer Mija, sada je u bračnu luku uplovila i mlađa kći, Dea Štimac

Proslavljeni nogometaš, a danas trener Igor Štimac vrlo je vezan uz svoje kćeri Miju i Deu, a one su mu u vrlo kratkom roku dale jako puno razloga za slavlje i veselje.

Naime, kako piše Story.hr. Štimčeva mlađa kćer Dea prije mjesec dana izrekla je sudbonosno 'da' te uplovila u bračnu luku s Amerom Agićem čije je uzela u prezime. Vrlo intimna ceremonija vjenčanja rezervirana samo za najuži dio obitelji i prijatelja održana je Splitu.

'Istina je, vjenčala sam se,' kratko je rekla Dea za Story.hr te se zahvalila na lijepim željama. Svadbenim slavlje bez puno pompe slijedila je primjer svoje starije sestre Mije koja se krajem listopada prošle godine udala u Zagrebu u Crkvi Sv. Blaža. Za tu prigodu 54-godišnji Štimac stigao je iz Indije gdje kao izbornik tamošnje reprezentacije radi od 2019. godine.

Inače, Mia je u veljači prošle godine rodila djevojčicu Lauru, koja je našem umirovljenom nogometnom asu drugo unuče. Naime, u studenom prošle godine Igorov sin dobio je kćerkicu.

Podsjetimo, Igor Štimac sa Suzanom ima troje djece, sina Luku te kćeri Miju i Deu. Nakon razvoda braka sa Suzanom, ljubavnu sreću pronašao je uz Lanu Bucat s kojom dijeli još dvoje djece, sinove Ivana i Niku. Mija i Dea, ba kao njihova braća i polubraća, nikada se nisu medijski eksponirale te svoj privatan život drže podalje od očiju javnosti. Dea je vlasnica beauty salona u Splitu, a u djetinjstvu je dospjela u novine zbog svojih teniskih uspjeha.