obiteljska idila

Slavlje u obitelji Igora Štimca: Pojavila se fotografija s vjenčanja njegove kćeri Mije i otkrila detalje

25.10.2021 u 21:06

Bionic
Reading

U obitelji Igora Štimca u posljednje vrijeme vlada slavljeničko raspoloženje, a čestitke pristižu sa svih strana. Naime, njegova kći Mia se udala, a potvrđuje to i fotografija objavljena na Instagramu

Službeni fotograf vjenčanja Robert Kale na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju mladenke Mie, udane Škegro koja je na dan svog vjenčanja zablistala u bijeloj haljini spuštenih ramena modne kuće Arileo. Vjenčanje se održalo u Zagrebu u Crkvi Sv. Blaža, što je vidljivo po kulisi fotografije koju možete pogledati ovdje.

Kako piše Gloria.hr, vjenčanje je održanu u najužem obiteljskom kruga, a Igor je zbog tog važnog događaja došao u Hrvatsku te planira ovdje ostati dulje vrijeme. Naime, 54-godišnji Štimac stigao je iz Indije gdje kao izbornik tamošnje reprezentacije radi od 2019. godine.

Inače, Mia je u veljači ove godine rodila djevojčicu Lauru, koja je našem umirovljenom nogometnom asu drugu unuče. Naime, u studenom prošle godine Igorov sin dobio je kćerkicu, a sada je u obitelji stigla još jedna djevojčica. Naime, tu sretnu vijest na svom Facebook profilu objavila je Štimčeva bivša supruga Suzana Žunić Milačić.

Podsjetimo, Igor Štimac sa Suzanom ima troje djece, sina Luku te kćeri Miju i Deu. Nakon razvoda braka sa Suzanom, ljubavnu sreću pronašao je uz Lanu Bucat s kojom dijeli još dvoje djece, sinove Ivana i Niku.