ADAM LEVINE I BEHATI PRINSLOO

Nova prinova: Pjevač grupe Maroon 5 i poznata manekenka dobili još jednu kćer

17.02.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Nakon slatkog, devetomjesečnog iščekivanja, frontman benda Maroon 5 i Viktorijina anđelica pohvalili su se novom prinovom u obitelji - djevojčicom koju su nazvali Gio Grace. Da je trudna, Behati Prinsloo objavila je uoči prvog rođendana starije kćeri, kada je na svom Instagramu objavila fotografiju svog trudničkog trbuščića

Frontman benda Maroon 5, Adam Levine i Viktorijina anđelica, Behati Prinsloo, objavili su sretnu vijest kako je njihova tročlana obitelj postala bogatija za još jednog člana - djevojčicu koju su nazvali Gio Grace Levine.

  • +6
Adam Levine i Behati Prinsloo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

38-godišnji pjevač i deset godina mlađa manekenka već imaju 16-mjesečnu kćerku Dusty Rose. Upravo uoči njezinog prvog rođendana ponosna je majka objavila sretnu vijest na svom Instagram profilu uz fotografiju svog trudničkog trbuščića.

Dva mjeseca kasnije, pjevač se, gostujući u showu Ellen DeGeneres, pohvalio kako stiže još jedna djevojčica. Oboje su se odavno izjasnili kako žele veliku obitelj.

My maniac. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

'Obožavam Adama, a kada se u nekoga zaljubiš, a potom i vjenčaš s njim, misliš da nema veće ljubavi od te. Onda stigne beba, i ljubav dobije novi smisao', izjavila je prošle godine lijepa Behati Prinsloo.