tvrđava Punta Christo

Nova imena i raspored svih pozornica 16. Seasplash festivala

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 09.07.2018 12:27
  • Objavljeno 09.07.2018 u 12:27
tportal

Izvor: Seasplash festival / Autor: Promo

Za deset dana tvrđava Punta Christo, njene živopisne pozornice, festivalske plaže i kamp biti će spremne za posjetitelje iz cijelog svijeta koji stižu na 16. izdanje Seasplasha, najvećeg domaćeg reggae i dub festivala

Za deset dana tvrđava Punta Christo, njene živopisne pozornice, festivalske plaže i kamp biti će spremne za posjetitelje iz cijelog svijeta koji stižu na 16. izdanje Seasplasha, najvećeg domaćeg reggae i dub festivala. Velikoj obitelji izvođača pridružujemo još niz domaći i stranih imena koja će nastupiti na pet festivalskih pozornica rasprostranjenih širom austrougarske tvrđave, smještene tik preko puta Nacionalnog parka Brijuni.

Poziv u Seasplash obitelj tako su dobili (abecednim redom): ANDREA LJEKAJ (HR) ARBORETUM KOLEKTIV(HR) BASS EXPERIENCE CREW(HR) BEBETTO (HR) BELLY FULL (BA) CLZ (SI) DCONE (AT) DJ ANHEL (HR) ERVIN (HR) HOMEGROWN SOUND (HR) JIN SAN (HR) KANOMOTIS (SI) LUCY LYU(HR) MILOM(HR) NINA DAVIS (HR) NOBODY (BASSTRACE) (AT) OMANIAN (BA) PERFECT CIRCLE DJ CREW (HR) PUDER(HR) PULAP REGGAE STATION HR) SANDOKAN HIFI (HR) SCANDAL RANKIN SOUND(IR) VIBRATION ADDICT SOUND SYSTEM (HR)

Objavljen raspored na svim pozornicama Seasplash festivala

Nedavno objavljenom rasporedu na glavnoj festivalskoj pozornici - MainSplashu, sada pridružujemo i raspored na ostalim pozornicama Seaslash festivala. Od pozornice na plaži, preko pozornice na kojoj će se suočiti soundsystemi i elektro-pozornice do dub pozornice, Seasplash će kao i uvijek pružiti širok spektar stilova.

MAINSPLASH

Četvrtak, 19.7.

Petak, 20.7.

Subota, 21.7.

Nedjelja, 22.7.

DUBSPLASH

Hosted – in SoundClash – by:

Četvrtak, 19.7.

Petak, 20.7.

Subota, 21.7.

Nedjelja, 22.7.

ELEKTROSPLASH

Hosted by:

SEASPLASH SOUND SYSTEM

Četvrtak, 19.7.

Petak, 20.7.

Nedjelja, 22.7.

SOUNDSPLASH

Hosted by:

Četvrtak, 19.7.

Petak, 20.7.

Subota, 21.7.

Nedjelja, 22.7.

BEACHSPLASH

Hosted by:

BOCA SOUND SYSTEM

Četvrtak, 19.7.

Petak, 20.7.

Subota, 21.7.

Nedjelja, 22.7.

Facebook event

16. Seasplash festival ulaznice

U prodaji su festivalske, jednodnevne, vikend te grupne ulaznice. Povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Sve ulaznice mogu se naći na ovom linku i u Entrio sistemu i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Ulaznice

Najavni video 16. Seasplash festivala!

Izvor: Promo fotografije

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!