PREPUNO EMOCIJA

Nova fotografija Brucea Willisa s unučicom natjerala je svima suze na oči

14.05.2024 u 13:15

Bionic
Reading

Najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore, Rumer Willis, na Instagramu je povodom Majčinog dana objavila video u koji je uvrstila sve najvažnije trenutke . od onog kada je doznala da je trudna s kćerkicom pa sve do dijela na kojem njezin otac drži svoju prvu i jedinu unučicu u naručju

Kako bi obilježila prvu godinu svog majčinstva, Rumer Willis je na Majčin dan objavila i video sastavljen od najvažnijih trenutaka iz posljednjih godinu dana - od onog kada je saznala da je trudna, preko trudničkog trbuha koji je bio sve veći, pa sve do rođenja djevojčice Louette Isley.

Malena Lou, kako je od milja zovu, proslavila je 1. rođendan 18. travnja, a dio iz videa najstarije kćeri bivšeg holivudskog para Demi Moore i Brucea Willisa rasplakao je sve obožavatelje ove holivudske legende.

Naime, 35-godišnja Rumer u video je stavila i trenutak u kojem malena Lou sjedi u krilu svog djeda, a on je nježno gleda.

To je iznimno težak trenutak za sve jer je dobro poznato da je holivudskom glumcu dijagnosticirana prvo afazija, a potom i frontotemporalna demencija, zbog čega se više ne sjeća većine toga, a njegovi bližnji strahuju i od onog najgoreg trenutka - kada više neće prepoznati nikoga od njih.

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju

Obitelj Brucea Willisa ujedinjena je u borbi i u potpunosti na raspolaganju glumcu u svakom trenutku, a njegove kćeri iz braka s Demi Moore već su otkrile kako stalno snimaju videa, ali i očev glas, kako bi stvorile uspomene s njim.