69. rođendan

Dirljive objave posvećene Bruceu Willisu: 'On je pravi gospodin'

20.03.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Holivudski macho posljednjih je godina oslabljen zloćudnom bolešću, a njegova je obitelj oko njega napravila pravi štit ljubavi. Povodom rođendana popularnog Willisa, Emma Heming i Demi Moore napisale su divne posvete na svojim profilima te podijelile nekoliko još neviđenih fotografija

Jučer je svijet obilježavao Dan očeva, a u obitelji poznatog holivudskog glumca Brucea Willisa slavio se i njegov rođendan. Dirljivim objavama članice njegove obitelji čestitale su mu 69. rođendan, a Demi Moore podijelila je i neke fotografije koje pokazuju kako glumac provodi vrijeme.

Iako su se rastali još 1998. godine, Demi Moore i Bruce Willis tijekom godina su održali snažnu vezu te je glumica velika podrška Willisovoj supruzi Emmi koja skrbi o glumcu nakon što mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija. Moore i njezine kćeri neodvojiv su dio života Brucea Willisa čije zdravstveno stanje ne ide na bolje.

Kroz to teško razdoblje, glumac je okružen ljubavlju i nepokolebljivom podrškom, a svoju ljubav na Instagramu je izrazila i Demi podijelivši fotografije na kojima se vidi njihov blizak odnos i neuništiva veza. Uz ovu je dirljivu sliku napisala: 'Sretan rođendan, BW! Volimo te i jako smo ti zahvalni.'

Osim tog uhvaćenog trenutka bliskosti dvoje bivših supružnika, glumica je objavila i fotografiju Willisa s unučicom, ali i fotografiju staru dvadesetak godina na kojoj se vidi Bruce u svojim mlađim danima te njihove tri kćeri, Rumer, Tallulah i Scout.

Mlađahni Bruce Willis pojavio se i na profilu supruge Emme jer je i lijepa Emma posegnula za nešto starijom fotografijom kojom obilježava i rođendan i Dan očeva.

'Baš kao i vi, mi ga jednostavno obožavamo. Ono što možda ne znate, ali možda možete zamisliti, da je biti omotan njegovim rukama najsigurnije mjesto na cijelom svijetu. On je pravi gospodin. S toliko ljubavi daje i dijeli. To je ono što mogu vidjeti, njegovu pravu srž. Mogu vam reći, tako je čisto i uvijek tako dobro', napisala je Emma s kojom je glumac u braku 15 godina te dijele kćeri Mabel Ray i Evelyn Penn.

JULIANNE MOORE

U sivom odijelu i najpoželjnijoj obući crvenokosa glumica osvaja nevjerojatnim stilom

Pogledaj galeriju