ISKRENA ISPOVIJEST

Otac joj se bori s teškom bolesti, a sad je Tallulah Willis po prvi put progovorila o svojoj dijagnozi

19.03.2024 u 10:25

Bionic
Reading

Najmlađa od tri kćeri koju je Bruce Willis dobio u braku s Demi Moore podijelila je novosti o svom zdravstvenom stanju tijekom vikenda kada je na svojoj Instagramu objavila video na kojem je sa svojim ocem. Na taj način je dala na znanje da joj je u odrasloj dobi dijagnosticiran autizam

Tallulah Willis objavila je snimku na kojoj su njezin otac Bruce Willis pozirali na crvenom tepihu povodom glumčeva filma 'The Whole Ten Yards' iz 2004. godine, u kojem je i ona kao 10-godišnja djevojčica glumila.

'Reci mi da si autističan bez da mi kažeš da si autističan', napisala je uz video na kojem legendarni glumac odgovara na pitanja novinara, a ona ga dira po glavi.

U komentarima ju je jedan od pratitelja pohvalio jer je bila 'hrabra i inspirativna' za dijeljenje videa te je zamolio da podijeli više o svojoj dijagnozi ako želi. 'Zapravo je ovo prvi put da sam javno podijelila svoju dijagnozu', odgovorila mu je Tallulah. 'Saznala sam prošlog ljeta i to mi je promijenio život', dodala je. Skrenula je pozornost na činjenicu da autizam mogu dobiti ljudi svih dobi, a ne samo djeca.

I ranije je bila otvorena sa svojim pratiteljima na temu svog zdravlja. Tako je javno podijelila da joj je kao tinejdžerici dijagnosticiran ADHD, a 2022. joj je dijagnosticiran granični poremećaj osobnosti, a borila se i s poremećajem prehrane i depresijom. U dobi od 25 godina otišla je u ustanovu za liječenje u Malibuu kako bi se nosila s poteškoćama s kojima je živjela.

'Prvi put sam se osjećala pametno, ali sam također počela uživati u nuspojavama lijekova koji smanjuju apetit. Vidjela sam tu način da otjeram nezgrapnu adolescenticu', izjavila je prošle godine za Vogue.

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju