UŽIVA U MIROVINI

Nova Agassijeva objava otkrila kako legendarna Steffi Graf provodi vrijeme

02.04.2024 u 13:07

Bionic
Reading

Oni su najpoznatiji teniski par svih vremena, pobjednici Wimbledona koji su u braku od 2001., ali i dalje zaljubljeni kao prvoga dana. A koliko je zaljubljen u svoju Steffi, Andre Agassi pokazao je novom fotografijom koju je objavio na svom Instagram profilu, a koju je opisao jednim emotikonom - onom srca

Andre Agassi otkrio je u svojoj novoj objavi na službenom Instagram profilu kako on i njegova supruga Steffi Graf, s kojom je u braku 23 godine, provode vrijeme otkako su oboje u više nego zasluženoj mirovini.

Nekadašnji prvi igrač svijeta usnimio je slavnu Njemicu i sportsku ikonu Steffi Graf dok se po ulici vozi na skateboardu. U slim-fit trapericama i sivom T-shirtu, Steffi Graf izgledala je puno mlađe od 54 godina, koliko zapravo ima, uživljena u održavanje ravnoteže na skateu.

Ispod fotografije njezin je godinu dana mlađi suprug ostavio tek emotikon srca, koji je zapravo rekao sve, sa čime se slažu i brojni obožavatelji koji su odmah krenuli komentirati objavu.

Inače, Agassi je već otkrio kako je tajna njihovog uspješnog braka u malim stvarima poput onog da dijele iste strasti i hobije.

  • +3
Andre Agassi i Steffi Graf Izvor: EPA / Autor: PHILIPPE PERUSSEAU

'Obožavamo kuhati zajedno. Volimo zajedno planinariti. Volimo čak i odlaziti zajedno u kupovinu namirnica. To je stvarni život i blagoslovljeni smo time', rekao je Agassi koji sa Steffi Graf dijeli dvoje djece - sina Jadena (22) i kćer Jaz (20).

Iako su oboje bili na samom teniskom vrhu, priliku da se napokon upoznaju imali su tek 1992. nakon što su oboje te godine osvojili Wimbledon, a Agassi je kasnije otkrio kako mu je Steffi 'upala' u oko davnih dana, iako su tada oboje bili u drugim vezama - Steffi s Michaelom Bartelsom od 1992. do 1998., dok je Andre bio u braku s Brooke Shields.