skladni par

Agassi puca od sreće na novoj fotografiji sa suprugom Steffi Graf, otkrio tajnu njihove bračne sreće

07.02.2024 u 16:06

Bionic
Reading

Nekadašnji tenisači upisali su se u povijest nevjerojatnim sportskim postignućima, a mnogi će ih pamtiti zbog njihove ljubavi koju mnogi smatraju najljepšom u svijetu tenisa

Američki sportaš fanovima na Instagramu pokazao je fotografiju na kojoj izgleda zaljubljeno i sretno. I dok je Andre Agassi zabljesnuo s osmijehom od uha do uha, Steffi Graf može se vidjeti kako naslanja ruku na rame supruga u znak ljubavi.

Oboje su pozirali u sportskom izdanju u raskošnom salonu ukrašenom baršunastim sofama boje senfa, staklenim stolićem za kavu i prugastim tepihom. U opisu objave Agassi je jednostavno dodao crveni emotikon srca, što je potaknulo obožavatelje da ih zasipaju komplimentima. Zapanjena njihovim vječno mladolikim izgledom bila je i Iva Majoli te je komentirala da izgledaju 'predivno'.

Agassi se dotaknuo i svoje veze sa Steffi, otkrivajući tajnu njihove desetljećima duge ljubavne priče. 'Prvo treba upoznati sebe. Ne možete doći u vezu tražeći da se uz drugog osjećate potpunim, vodit ćete višestruke bitke', poručio je.

Supružnici su roditelji sina Jadena i kćeri Jaz, no njihovo dvoje djece ne pokazuju nikakve znakove da će krenuti stopama roditelja. 'Sin se bavi bejzbolom, a kći sezonski raznim stvarima – jedne godine pleše, druge godine je zanima kickboxing. Ona je stvarno aktivna, ali nema pritiska. To je njihov izbor i drago mi je što nisu odabrali tenis', otkrio je Agassi.

VELIKA HUMANITARKA

Svako njezino pojavljivanje izaziva veliku pažnju: Steffi Graf zbog važnog je cilja otputovala u Njemačku

Pogledaj galeriju