Romain Gavras

Nosi poznato prezime: Tko je novi dečko Due Lipe kojeg njezini obožavatelji ne odobravaju?

24.05.2023 u 13:44

Bionic
Reading

Rita Ora na Filmskom festivalu u Cannesu pojavila se s novim dečkom, Romainom Gavrasom. Iako njegovo ime možda i nije toliko poznato, Gavras dolazi iz obitelji čije djelo bi mogli poznavati ljubitelji filmske i glazbene umjetnosti, a i sam ima neke vrijedne projekte

Pjevačica Dua Lipa predstavila je svijetu svog novog odabranika, a filmski festival na jugu Francuske bio je savršena romantična kulisa koju je odabrala za taj veliki trenutak. Pjevačica sada javno ljubi markantnog Francuza duge brade, no njezini obožavatelji nisu zadovoljni njezinim izborom.

Riječ je o Romainu Gavrasu, 41-godišnjem francuskom redatelju koji svojom markantnom pojavom svakako privlači pozornost. Privukao je i pozornost bivšeg dečka popularne pjevačice koji je na društvenim mrežama napisao da se suzdržava od toga da ga pronađe i ubije, što zvuči vrlo uznemiravajuće i opasno.

Gavras i Dua Lipa prvi put su bili u istom društvu na afterpartyju BAFTA-e u veljači 2023, a mjesec dana nakon zajedno su stigli na reviju Saint Laurenta na Pariškom tjednu mode. Njihov službeni debi ipak se dogodio u Cannesu na premijeri filma 'Kralj Alžira', gdje su potvrdili da su u sretnoj vezi.

  • +3
Dua Lipa i Romain Gavras u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

41-godišnji Francuz bavi se režijom, a posebno je poznat po svom radu na glazbenim videima. Surađivao je na MIA-inom spotu 'Bad Girls' i na spotu Kanyea Westa 'No Church in the Wild'. Njegova majka je novinarka i producentica Michele Ray-Gavras, a otac Oskarom nagrađeni redatelj Costa Gavras.

Ovo nije prvi put da Francuz pokazuje sklonost prema pjevačicama jer je nedavno bio i u vezi s Ritom Orom.

Dua Lipa još nije komentirala svoju novu vezu, ali je podijelila zajedničke fotografije na Instagramu. Fotografije sretnog para nisu dočekane s odobravanjem, a njezini pratitelji iskazali su veliko nezadovoljstvo.

'Treba mu bolja frizura. Ne volim kad žena uloži trud da izgleda nevjerojatno, a dečko se ne trudi', napisala je jedna pratiteljica, dok je druga komentirala da čak i njezin otac izgleda bolje od Romaina. Međutim, mnogi su se složili da je Romain pravi odrasli muškarac kakav joj i treba nakon propale veze s umjetnikom Anwarom Hadidom.

  • +12
Crne haljine u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: CHASSERY+COURDJI / KCS PRESSE / PROFIMEDIA /ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA / LIONEL GUERICOLAS/MPP/STARFACE/EYEPIX GROUP / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA