supružnici i suradnici

Tom Hanks i Rita Wilson sjajno raspoloženi u Cannesu povodom zajedničkog filma

24.05.2023 u 11:07

  • +2

Tom Hanks i Rita Wilson

Izvor: Profimedia / Autor: Chassery+Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Bionic
Reading

U Cannesu se ovih dana okupljaju samo filmaši i velike zvijezde, a film Wesa Andersona spojio je i Toma Hanksa i njegovu suprugu Ritu Wilson. Na crveni su tepih stigli nasmiješeni i spremni za zabavno zajedničko druženje

Filmski festival u Cannesu predstavio je naslove o kojima ćemo još dugo slušati, a svečane premijere okupljaju i najveće zvijezde iz svijeta filma koji svojim pojavljivanjem događaju daju još veću važnost. Na Francusku rivijeru stigla je i Natalie Portman koja je održala pravu malu lekciju dobrog stila, Robert De Niro s majkom svog najmlađeg djeteta, ali i Tom Hanks koji je stigao u pratnji supruge Rite Wilson. Vidno dobro raspoloženi prošetali su Cannesom, a sve zbog premijere kojoj se oboje jako vesele.

U utorak su se Hanks i Wilson, oboje 66-godišnjaci, zajedno pojavili na crvenom tepihu za svjetsku premijeru novog filma 'Asteroid City' koji potpisuje Wes Anderson.

Zanimljivo kod ovog naslova je što se u filmu pojavljuju i Tom Hanks i Rita Wilson, ali i još neka velika imena poput Margot Robbie i Scarlett Johansson, Willema Dafoea te Jasona Schwartzmana. Nakon premijernog prikazivanja film je dobio gotovo šest minuta dug pljesak, vrijedan pokazatelj koliko se publici svidio novi uradak poznatog američkog filmskog redatelja.

Par već trideset godina uživa u zajedničkim trenucima, a nedavno su surađivali i na filmu 'Čovjek zvan Otto'. Poslovno i privatno sjajno funkcioniraju zajedno, a privatne trenutke ispunjavaju sitnim znacima pažnje. Za tridesetu godišnjicu braka glumac je svojoj voljenoj poklonio simpatičnu tortu kojom je obilježio velik dan, a glumica nije mogla sakriti sreću zbog lijepe geste.

Rita je za svečanu premijeru odjenula dugačku crnu haljinu ukrašenu srebrnim šljokicama i elegantnim šlepom, dok je Hanks bio vrlo elegantan u smokingu. Mnogi ističu kako im je ovaj filmski festival modno najdraži jer kreacije ovdje odišu francuskim chicom i ležernijom elegancijom.

  • +13
Najljepše haljine na Filmskom festivalu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / CHASSERY+PECQUENARD / KCS PRESSE / PROFIMEDIA