NOVONASTALA SITUACIJA

Noćni život na Jadranu: Klubovi na Zrću potpuno su prazni, a kafići na splitskoj Rivi vrve životom

15.08.2020 u 09:25

Bionic
Reading

Prije dva dana donesena je odluka o novom radnom vremenu kafića i noćnih klubova, koju je Nacionalni stožer prepisao zbog porasta broja oboljelih od koronavirusa nakon boravka na Jadranu. Evo kakva je situacija bila u petak navečer na nekim popularnim lokacijama na obali

Brojni ugostitelji nisu zadovoljni novim donesenim mjerama koje su na snazi još narednih deset dana, a koje uključuju skraćeno radno vrijeme kafića i noćnih klubova. Stožer je prepisao odluku o radnom vremenu isključivo do ponoći, što je utjecalo na mnoge klubove diljem Jadrana.

Tako je početak prvog vikenda s novim mjerama, situacija na našoj najpopularnijoj party destinaciji bila nešto drugačija nego proteklih. Petak navečer prošao je izuzetno mirno na Zrću, gdje je većina noćnih klubova bila potpuno prazna. Na svom je radnom mjestu do ponoći bilo tek osoblje i poneki zalutali turist.

  • +4
Noćni klubovi na Zrću Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Situacija je nešto južnije, u Splitu bila potpuno drugačija. Kafići na splitskoj Rivi nisu baš izgledali tako pusto, te se domaćini i gosti nisu baš osjećali ugroženo sjedeći među brojnim ljudima na terasama popularnih barova.

  • +2
Barovi u Splitu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL