VELIKI TALENT

Noa Rupčić debitirao u prvoj ulozi: Roditelji Hrvoje Rupčić i Tina Kresnik ne skrivaju ponos

22.03.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Slavni klasik svjetskog glazbenog teatra, rock-opera 'Jesus Christ Superstar' Andrewa Lloyda Webbera i Tima Ricea, premijerno će u subotu 23. ožujka oživjeti u zagrebačkom Gradskom kazalištu Komedija. Na predpremijeri je među ostalim svoj glumački debi odradio i sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik, Noa Rupčić u ulozi Jude

'Noa je bio odličan. Nisam znala kakav će biti jer mi je samo pričao kako je na probama tako da sam se ugodno iznenadila. Ima još toga za učiti pa ćemo vidjeti kako će se razvijati', rekla je za tportal sretna mama Tina Kresnik, inače jedna od ponajboljih vokalistica domaće scene i prateća pjevačica Parnog valjka.

Nou, koji inače svira klavijature u grupi Kojoti, iz publike su bodrili i njegov brat jakov te tata Hrvoje Rupčić s djevojkom.

'Ubuduće ćemo uglavnom biti u isto vrijeme na dvije strane pozornice. On gore, a ja ispod njegovih nogu 'u rupi' orkestra, ali tu prvu praizvedbu će me ipak mijenjati kolega jer to se ne propušta. Kako bi se trebao osjećati kada mi dugogodišnji suradnici jedan za drugim dolaze i govore da 'mali' rastura na probama? Ponosno naravno', pohvalio se prije nekoliko dana poznati perkusionist na svom Facebook profilu.

Starijeg sina poznatih glazbenika šira javnost upoznala je preko pjevačkog natjecanja, showa 'Zvijezde' u kojem je osvojio žiri i gledateljstvo svojim talentom i simpatičnošću. Poput svojih roditelja Noa se odlučio za glazbu te je nakon showa nastavio graditi karijeru, a osim s grupom Kojoti, nedavno je i s grupom Magnar snimio singl žestokih nota.

Noa Rupčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ines Novković