DOVELA GA PRED MIKROFON

Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno: Sudbinu Ive Šarić i Brune Petkovića zapečatio je jedan intervju

18.12.2022 u 21:52

Bionic
Reading

Nakon što je završio njezin brak s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, Iva Šarić neko je vrijeme samovala, a onda je jedan intervju s nogometašem Dinama, Brunom Petkovićem, okrenuo njezin život za 180 stupnjeva i nakon toga više ništa nije bilo isto

Ljubavna priča Ive Šarić i Brune Petkovića započela je kada je krajem 2019. godine diplomirana ekonomistica i bivša manekenka Iva Šarić u HRT-ovoj emisiji Klub 7 ugostila Dinamovog igrača. Iva je tada, jednom od naših najzgodnijih nogometaša kako mu tepaju, postavila i privatna pitanja, među ostalim i o ljubavnom statusu.

Bruno Petković tada je voditeljici rekao kako uživa u slobodi, no nije trebalo dugo da ih počnu viđati na zajedničkim večerama i zabavama. Da su postali službeni, potvrdila je sama Iva Šarić kada ga je na proslavi svog rođendana predstavila svom društvu.

Prije Petkovića, od 2012. do 2017., Iva Šarić je bila u braku s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima dvojicu sinova - Carlosa i Leona. Da su se razveli, potvrdili su tek godinu kasnije, a jednako kao i brak s Lekom, Iva od samog početka od znatiželjne javnosti čuva svoju vezu s Petkovićem.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Sam Petković prije Ive bio je u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine, da bi godinu dana kasnije potvrdio vezu s Ivom. U travnju prošle godine par je dobio i sina Adriana, koji im je unio puno veselja u njihove živote. 

'Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim', pričala je još u rujnu za In Magazin Iva Šarić, koja se s Petkovićem zaručila prošlog listopada, a kada će njihova veza dobiti i službenu potvrdu, za sada nije poznato.