sreća najveća

Lijepa Iva Šarić obasula poljupcima Brunu Petkovića: Rijetko dijeli ovakve trenutke s javnosti, no ovo je morala pokazati

10.12.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Bivša manekenka i TV voditeljica Iva Šarić prilično je samozatajna kad je u pitanju njezina veza s Brnom Petkovićem. Lijepa Zagrepčanka i slavni Metkovac svoju intimu drže podalje od očiju javnosti, no povijesnu pobjedu protiv Brazila i plasman u polufinale SP-a, proslavila je obasuvši svog dragog poljupcima na tribinama i sve to snimila

Na svojim Instagram profilima Iva Šarić i Bruno Petković ne dijele fotografije zajedničkih trenutaka, a zajedničke fotografije na javnim događanjima mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Samozatajni par ipak je nakon pobjede nad Brazilom, u kojoj je u 117. minuti Dinamovac zabio najvažniji gol u svojoj karijeri, za 1:1a i time 'nas vratio u igru' protiv Brazila što je rezultiralo infarktnom završnicom u penalima u kojima je Hrvatska i ovaj put izborila pobjedu.

Petković je nakon utakmice i slavlja na travnjaku sa suigračima dotrčao na tribine u zagrljaj svojoj dragoj, koja je trenutke sreće ovaj put ponosno objavila na Instagramu.

Ljubavna priča nje i nogometaša počela je krajem 2019. kad je imala intervjuu s Brunom za emisiju 'Klub 7' na HRT-u. U proljeće 2020. nogometaš je viđen dva puta u Ivinom društvu, po čemu se moglo naslutiti da su postali par.

  • +4
Iva Šarić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Godinu kasnije postali su roditelji sina Adriana.Njoj je to treće dijete, a iz braka s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona.

  • +7
Poznata lica na tribinama stadiona u Dohi Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec