kakvo guštanje

Nježni prizori Čilićevih: Idilični odmor u najljepšem društvu

14.06.2023 u 14:59

Bionic
Reading

Koljeno našeg proslavljenog tenisača još nije spremno za najveće napore te je otkazao povratnički turnir u Hertogenboschu ovog tjedna, a i Wimbledon koji počinje početkom srpnja. Svojim fanovima javio se s mjesta na kojem se oporavlja i puni baterije

Marinu Čiliću u Istri, točnije u Rapcu, kako je označio pored fotografija objavljenih na društvenoj mreži, društvo prave i ozdravljaju ga njegovi najmiliji, supruga Kristina i njihovi mališani, Baldo i Vito.

'Opuštanje potpuno aktivirano', stoji u opisu neodoljivih prizora iz bazena gdje se može vidjeti kako dječaci plivaju s tatom, te onog na kojem tata biciklira dok sinčići sjede u prikolici. Pretpostavlja se da je fotografije zabilježila ponosna mama.

Kristina Čilić je ranije za tportal ispričala kako joj je teško reći gdje najviše vole biti. 'Kada smo zajedno - svugdje nam je dobro', rekla nam je. Također je istaknula kako je majčinstvo 'ujedno najteža i najljepša uloga za koju vas nitko ne može pripremiti'. 'S djecom sam još više naučila živjeti u trenutku, na kišu ne gledati kao na smetnju, već uživati u njoj i skakati po lokvama. U skladu s tim radim planove, ali ne robujem im', priznala je.

  • +3
Marin i Kristina Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL