pristran je

Marin Čilić otkrio tajnu formulu romantičnih putovanja sa suprugom Kristinom

31.03.2023 u 18:22

Bionic
Reading

Lijepa supruga Marina Čilića rodom je iz Dubrovnika pa ova obitelj rado provodi slobodne trenutke na jugu Hrvatske gdje uživaju u obiteljskim trenucima. Romantični tenisač sada je otkrio svoju formulu za romantična putovanja

Nije tajna da naš tenisač Marin Čilić obožava Dubrovnik, a tome je sigurno pridonijela njegova lijepa supruga Kristina koju mladost veže za taj kraj. Uz sportske obaveze, Čilić uspješno balansira i obiteljski život pa mu pronalazak vremena za njegovu milu suprugu i dvojicu sinova nikad nije teško.

Nakon nekoliko dana provedenih u Londonu gdje je obitelj Čilić provela lijepe obiteljske trenutke stvorivši brojne uspomene, Marin je ipak priznao da ga nešto posebno veže za Dubrovnik. Premda obitelj često prati Čilića na putovanjima, tenisač je zaključio kako Dubrovnik nijedna svjetska destinacija ne može zamijeniti.

Prisjetio se ljetnih dana kada je sa suprugom šetao Stradunom pa je uz prigodnu fotografiju otkrio i vlastitu formulu za savršeno romantično putovanje - lokacija: Dubrovnik!

Ranije ovog mjeseca Kristina i Marin su sa sinovima Baldom i Vitom pobjegli na topli jug, a Marin je nedjeljno jutro iskoristio za šetnju Stradunom.

  • +2
Marin Čilić u šetnji Stradunom Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic