5 godina

Marin i Kristina Čilić slave godišnjicu braka: Ona mu uputila nekoliko slatkih riječi

28.04.2023 u 13:35

  • +4

Marin Čilić i supruga Kristina

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

Romantični tenisač iskoristio je priliku da zajedničkim fotografijama supruzi Kristini čestita pet godina braka. Prije vjenčanja par je bio zajedno osam godina, a vjenčanje je održalo 2018. u Cavtatu pred otprilike 400 uzvanika. Danas svoj život ne prikazuju često, no svoju sreću ne kriju

Naš poznati tenisač Marin Čilić i njegova lijepa samozatajna supruga Kristina Milković prije pet su godina u Cavtatu izrekli sudbonosno 'da' kojim su se obvezali na vječnu ljubav. Danas, pet godina nakon, tenisač i psihologinja uživaju u svojoj maloj obitelji i ne skrivaju svoju sreću!

Marin Čilić često putuje svijetom po raznim turnirima, a poseban gušt mu predstavlja kada s njim ide i njegova obitelj: supruga Kristina te sinovi Baldo i Vito. Ovo su ljeto bili u New Yorku, a fotografiju s putovanja Marin je iskoristio kako bi pokazao kako se sjajno provodi u društvu lijepe supruge te da joj javno čestita 5. godišnjicu braka.

'Svaki dan s tobom je proslava!', poručio joj je romantični tenisač, a Kristina je na to odgovorila kako je ovo najljepših pet godina njezinog života.

Sretna godišnjica @kristina_milkovic ♥️🥰Svaki dan s tobom je proslava! 🎊 🫶🥂

Njihovo vjenčanje održano je u najjužnijem hrvatskom gradu, Cavtatu, a taj dan veseli mladenci nisu skidali osmijeh s lica. Pred crkvu su stigli u automobilu Tesla nakon što je Marin tradicionalno otišao po Kristinu u njezin rodni dom, a slavlje se iz Cavtata preselilo u Revelin, jednu od četiri tvrđave koje se nalaze u sklopu dubrovačkih gradskih zidina, s čije se terase pruža prekrasan pogled.

Mladenka Kristina 2018. zablistala je u vrlo elegantnoj bijeloj vjenčanici spuštenih ramena, a u ruci je držala buket od peonija blijedo roza boje. Haljinu elegantnog pada kombinirala je uz romantične opuštene kovrče koje su bile podignute s jedne strane kako bi se vidio i nakit posebnog značenja. Odabrala je konavoske rečine, tradicionalne zlatne naušnice njezinog kraja.

Dvije godine nakon Marin i Kristina prvi su se put našli u ulozi roditelja jer se njihovoj obitelji pridružio i maleni Baldo, a u rujnu 2021. Baldo je postao veliki braco malenom Vitu.

Obitelj slobodne trenutke rado provodi na jugu Hrvatske, u Kristininom rodnom kraju koji Marin obožava.

DUBROVAČKI ZET

Đir po Stradunu: Marin Čilić uživa na jugu s obitelji

Pogledaj galeriju