ovo rjetko vidimo

Nježni prizor koji će rastopiti srca mnogih: Slavni chef Stjepan Vukadin uživa u druženju sa sinčićem

08.12.2021 u 12:31

Bionic
Reading

Mladi chef od početaka emitiranja ovogodišnje sezone popularnog kulinarskog showa MasterChef privlači mnogo pozornosti i velike simpatije gledatelja. Nedavno je iznenadio pratitelje na Instagramu objavivši da je otvorio vlastiti restoran u Trogiru, a sada ih je oduševio jer je pokazao rijetko viđene trenutke, one provedene sa svojim preslatkim nasljednikom

Stjepan Vukadin uživa u predblagdanskom ugođaju. Uz lampice, božićne ukrase, umjetni snijeg u pravom božićnom duhu prije nekoliko dana s ostalim chefovima, članovima žirija ovogodišnjeg MasterChefa među ostalim je snimio je videospot za pjesmu 'Zvončići' koju Nova TV svojim gledateljima želi uljepšati Božić.

Svo troje su na svojim Instagram profilima otkrili kako je to izgledalo, a Stjepan Vukadin je svoje sljedbenike dodatno iznenadio prizorima koje ne viđaju često. Pokazao je kako izgledaju njegovi najdragocjeniji trenutci, oni provedeni sa sinom, a svog mališana odveo je i na božićno fotografiranje. U jednom trenutku je svog Gabrijela (koji je imao samo sedam mjeseci kad je njegov tata dobio angažman u showu) nježno 'namjestio' za poziranje.

Najmlađi član žirija MasterChefa odrastao je u obitelji sa šestero djece. Nedavno smo s njim razgovorali za tportal a jedno od privatnih pitanja bilo je što najviše vole jesti njegovi ukućani, supruga Katarina (s kojom je u studenom proslavio drugu godišnjicu braka) i njihov nasljednik. Rekao nam je: 'Gabi je još uvijek na kašicama za koje je zadužena supruga, Kate najviše voli manistru na pome i mlade fažolete s krumpirom. Draga je također u ugostiteljstvu tako da jako dobro zna kad je nešto dobro, a kad ne. Pa mislim da mi ona i je najveći kritičar kad su nova jela u nastajanju'.

  • +4
Stjepan Vukadin Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL