NENADANO I SPONTANO

Stjepan Vukadin iz 'Masterchefa' napustio popularni splitski restoran: 'Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu'

15.11.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon godina rada u poznatom restoranu 'Zrno soli', Stjepan Vukadin odlučio se istom zahvaliti na suradnji i krenuti u nešto novo i nepoznato. Iako mu ulazak u vlasničku strukturu nekog restorana nije bio u planu još neko vrijeme, dobra ponuda natjerala ga je da promijeni mišljenje

Nemalo su se iznenadili pratitelji kuhara Stjepana Vukadina, kojeg gledatelji trenutno imaju prilike gledati kao člana žirija u popularnom kulinarskom showu 'Masterchef', na njegovom Instagram profilu kada je proteklog vikenda otkrio da je spreman na životne izazove. No, svi koji ga poznaju, itekako dobro znaju da je on tu odluku dugo promišljao i vagao.

'Dragi prijatelji, svi koji me poznajete znate kada se uhvatim nečega u životu da se dajem maksimalno. Radi kako treba ili nemoj ni započinjati. Isto tako znate da sam posljednje 4 i pol godine tu energiju usmjeravao u restoran Zrno soli na poziciji šefa kuhinje. Zrno soli je bila prekrasna stranica u mom životu i ovim putem želim zahvaliti cijelom timu Zrno soli, svim ljudima koji su zaslužni za uspjehe koje smo nizali na čelu s vlasnikom Ivom Vrdoljakom. Još jednom veliko hvala cijelom timu Zrno soli. Bilo je zadovoljstvo biti dio ZS tima!

Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu u životu, a ona se zove - Il Ponte! Ulazak u vlasničku strukturu nije mi bio u planu još skorije vrijeme, ali kako volim izazove tako sam se upustio i u ovaj koji se desio nenadano i spontano. Dragi prijatelji, restoran Il Ponte mjesto je gdje nastavljam svoj put, voditi kuhinju, kreirati neka nova jela, voditi tim, ali prvenstveno kuhati, kuhati sa srcem onako kako najbolje znam. Za vas dragi gosti i prijatelji! Vidimo se u Il Ponte od ponedjeljka 15.11.2021.'

  • +4
Stjepan Vukadin Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Inače, životna priča 28-godišnjeg Vukadina je i više nego zanimljiva. Odrastao je u velikoj obitelji sa šestoro braće i sestara, a s 14 godina ušao u sjemenište s namjerom da bude svećenik, no ljubav prema kulinarstvu je prevagnula. Upisao je školu kuhanja, znanje je među ostalim stekao izvan granica Hrvatske, a rogoznički kuhar imao je priliku kuhati i za neka poznata imena glazbene scene. Privatno svoj život dijeli sa suprugom Katom i sinom Gabrielom.