DUHOVITA OPASKA

Nasmijala je fanove: Evo što Izabel Kovačić misli o Balkancima

05.03.2020 u 11:43

Bionic
Reading

Supruga 26-godišnjeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića osim što je vlasnica brenda odjeće za djecu, paralelno gradi i uspješnu karijeru influencerice, a mnogi je prate zbog atraktivnih objava

Njezine objave na Instagramu komentiraju pratitelji iz balkanske regije koji joj često dijele životne savjete, a sada je lijepa 26-godišnjakinja osjetila potrebu da kaže kakav stav zapravo ima o njima.

'Balkanci čekaju u redu kako bi ti rekli svoje mišljenje o tvom životu', pisalo je fotografiji na njoj ljudi stoje u dugačkom redu a koju je Izabel Kovačić pokazala u Instagram pričama. Na nju je 'stavila' i nekoliko smješka koji plaču od smijeha te time jasno dala do znanja da se itekako slaže sa svim navedenim.

Nakon boravka u Madridu, u kojem je Mateo Kovačić igrao za tamošnji klub Real Madrid, stigao je na posudbu u Chelsea, a s njim u London preselila i Izabel.

'London mi je zapravo dosta sličan Švicarskoj, u kojoj sam odrasla, tako da mi nije bila potrebna neka posebna prilagodba na način i stil života. Sve je ubrzano i u stalnom pokretu', rekla je svojedobno za tportal Izabel. Za razliku od Engleske, Španjolska osvojila 'mirnoćom i načinom života - lako ćemo', što joj najviše nedostaje.

View this post on Instagram

@lunilou_official

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Lijepa Izabel poznata je po istančanom modnom stilu, a otkrila je i da je poput većine žena slaba na - cipele.

'Kao i svaka žena, slaba sam na cipele. Pobornik sam onog manje je više, tako da mislim da je bolje investirati u jednu dobru jaknu ili kaput, čizme i torbu, nego u njih desetak, koji onda završe nenošeni na dnu ormara', mišljenja je lijepa Zagrepčanka koju je naš nogometni reprezentativac osvojio još u srednjoj školi te su otada nerazdvojni.

Podjetimo, unazad nekoliko godina pažljivo gradi svoj uspješni modni biznis. Sa sestrom Ivanom 2015. godine je pokrenula dječji brend Lunilou čiji su proizvodi napravljeni od najkvalitetnijih, ekolokoški prihvatljivih sirovina poput eco friendly mokasina, pletiva, kupaćih kostima, ukrasnih jastuka i razne druge odjeće i dodataka za najmlađe.

View this post on Instagram

Cheeks exploding.

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on