MLADOST LUDOST

Skupocjeni stajlinzi, elitni klubovi i zabava do dugo u noć; Izabel Kovačić dobro se provodi u Londonu

02.03.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića pohvalila se putem Instagrama kako je provela protekli vikend. Lude zabave obilježile su njezino slobodno vrijeme, a osim u društvu supruga, provodila se i na rođendanu kćerke Zdravka Mamića

Mlada Zagrepčanka Izabel Kovačić imala je užurban ritam ovih dana, te kao i uvijek pomno dotjerana od glave do pete stigla na nekoliko zabava održanih u Londonu, gdje živi posljednjih nekoliko godina.

Supruga nogometaša Matea Kovačića prvo se ludo zabavila na rođendanu kćeri Zdravka Mamića u jednom elitnom londonskom klubu. Na zabavi im se pridružila Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja, koja je vrlo često u posjeti kod svoje prijateljice Izabel.

Zgodne djevojke dobro su se provele na rođendanskoj proslavi najmlađe kćeri Zdravka Mamića, koju je najviše razveselila velika slavljenička torta s prskalicom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

calm /kɑːm/

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Osim toga, glamurozna gospođa Kovačić stigla je i na večeru u parovima sa suprugom Mateom. Tada je pak izabrala nešto svečaniji stajling. Nosila je Rotate Birger Christensen midi haljinu, za čijim kreacijama posljednjih sezona lude trendseterice, a čija je cijena 320 eura (2390 kuna). Uz istu je kombinirala prestižne Manolo Blahnik sandale u smaragdnozelenoj boji s kristalićima iz kojih se u posljednje vrijeme ne skida.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

smiley

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

U društvu brojnih zgodnih plavuša, među kojima se našla Mirela Forić Srna ali i najbogatija srpskom nasljednicom Ivanom Mišković Karić te njezin suprug Goran Karić, bračni par Kovačić dobro se proveo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⚽️⚽️⚽️

Objavu dijeli Ivana.Miskovic.Karic (@ivanadelta)