SURI CRUISE

Njegova odluka nikome ni danas nije jasna: Prošlo je 10 godina otkako je Tom Cruise iz svog života odlučio izbaciti kćer

13.07.2022 u 14:00

Bionic
Reading

Njegova karijera traje već desetljećima, a za razliku od mnogih svojih kolega, Tom Cruise danas je uspješniji no ikada. I dok o njegovim filmskim podvizima znamo uvijek sve, kada je riječ o njegovom privatnom životu on je obavijen misterijom, posebice njegov odnos s kćerkom Suri, koju je dobio u braku s Katie Holmes

Tijekom 2000-ih bili su najpopularniji holivudski par, a javnost im je čak dala i zajednički nadimak - TomKat. Sve vezano uz njih prodavalo je naslovnice časopisa diljem svijeta, posebice njihovo talijansko vjenčanje kao i rođenje kćeri Suri. No, njihovoj ljubavi presudila je navodno scijentologija, kojom je Tom Cruise opsjednut, a s kojom Katie Holmes nikako nije mogla pronaći zajednički jezik.

Njihov potez bio je donekle logičan - Katie Holmes podnijela je 2012. papire za razvod, a sve to itekako je utjecalo na njegov odnos sa Suri. Sve od tada Toma Cruisea nije se moglo vidjeti nigdje u javnosti sa Suri, zbog čega su mnogi zaključili kako je on prekinuo s njom svoje kontakte.

Suri Cruise danas ima 16 godina i s majkom Katie živi u New Yorku, gdje živi kao i svi njezini vršnjaci, a jedina je razlika što nju u stopu i dalje prate paparazzi. No, što se događa iza zatvorenih vrata, znaju samo oni.

  • +20
Tom Cruise na premijeri 'Top Guna' Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je da Tom Cruise nije dobio skrbništvo nad kćerkom, kao i da je brakorazvodna parnica, kojom je Holmes dobila skrbništvo, okončana za samo 11 dana, što je poprilično neobično, osobito u svijetu bogatih i slavnih.

Iako je po sudskoj odluci Tom Cruise dobio pravo da kćer viđa 10 dana svakog mjeseca, dobro upućeni izvor tvrdi kako je on tu mogućnost odbio te je iz razloga što Suri nije scijentolog, odbio sve daljnje kontakte s njom. Jedino čega se pridržava navodno je alimentacija u iznosu od 33 tisuće dolara mjesečno.

Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Tom se nikada nije namjeravao otuđiti od vlastite kćeri i nada se kako će jednoga dana popraviti njihov odnos', otkrio je izvor, dodavši kako je Cruise bio svjestan i priznao je da je Katie Holmes zatražila razvod iz jednog razloga - da zaštiti kćer od scijentologije i scijentološke zajednice.