U LONDONU

Slavni pohrlili na finale Wimbledona; u publici i Tom Cruise, Kate Winslet...

10.07.2022 u 22:41

Bionic
Reading

Glumac Tom Cruise bio je među publikom koja je u nedjelju pratila muško finale Wimbledona

Cruise (60), zvijezda filma 'Top Gun: Maverick', viđen je u elegantnom odjelu s osmjehom od uha do uha.

U blizini je uočen i 86-godišnji Južnoafrikanac Gary Player, kojeg se smatra za jednog od najboljih golfera svih vremena.

Među ljubiteljima sporta na turniru u jugozapadnom Londonu u nedjelju poslijepodne pojavila se i Oskarom nagrađena glumica Kate Winslet.

Brojni glumci i slavni tijekom iscrpljujućeg dvoboja svjedočili su snažnim servisima i vraćenim loptama, unatoč toplinskom valu koji hara Britanijom. Dobitnik nagrade Bafta i dvostruki kandidat za Oscara Andrew Garfield (38) uspio je privući pažnju žutosmeđim odijelom i košuljom bez ovratnika. Do njega je na tribinama sjedila manekenka Poppy Delevingne (36) u žutom sakou.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je Garfield pomno pratio meč, s njegove lijeve strane je sjedio 35-godišnji glumac i producent Vito Schnabel.

U blizini je sjedio i Jason Statham, 54-godišnji glumac, koji je meč pratio u društvu 35-godišnje manekenke Rosie Huntington-Whitley s kojom ima dvoje djece. 

Među ljubiteljima tenisa koji su uspjeli dobiti ulaznicu za grand slam finale u All England Lawn Tennis and Croquet klubu našao se i avanturist Bear Grylls sa svojom suprugom Sharom.

Osmogodišnji princ George sjedio je između svojih roditelja vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u prvim redovima kraljevske lože.

Kate, koja je pokroviteljica All England kluba, nosila je haljinu s bijelim točkicama, dizajn Alessandre Rich.

Kate je dodijelila trofej Novaku Đokoviću (35) koji je u finalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa (27) s 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) i time osvojio svoj 21. Grand Slam naslov i sedmi trofej u Wimbledonu.