LJUBOMORA ILI?

Nije impresioniran: Mickey Rourke opleo po Tomu Cruiseu i njegovu karijeru nazvao nebitnom

13.07.2022 u 12:26

Bionic
Reading

Iako je tijekom desetljeća provedenih u Hollywoodu snimio neke od najvećih filmskih hitova i za iste na račun spremio ne milijune već milijarde, Mickey Rourke nije impresioniran karijerom svog kolege Toma Cruisea te je o tome progovorio pred milijunskim auditorijem

U televizijskom intervjuu kojeg je dao Piersu Morganu, Mickey Rourke raspričao se o glumi, svojoj karijeri i uzorima, a onda je opleo po svojem kolegi Tomu Cruiseu. Kada se Morgan, u intervjuu, dotakao Cruiseove karijere i činjenice da je trenutno na samom vrhu, Rourke je uzvratio:

'To je s*anje za mene. To mi ništa ne znači. Taj lik već 35 godina glumi iste uloge. Za to nemam nikakvog poštovanja.'

Njih dvojica svoju su glumačku karijeru započeli 80-ih, al dok je Rourkeova karijera s vremenom krenula nizbrdo, te je on postao opsjednut estetskim operacijama zbog kojih je danas gotovo neprepoznatljiv, Cruise je i dalje donosio dobre poslovne odluke zbog kojih mu popularnost nije niti najmanje palo. No, Rourkeu to ne znači ništa.

Na pitanje Piersa Morgana znači li ta njegova izjava da Tom Cruise nije dobar glumac, Rourke je rekao: 'Mislim da je nevažan, u mom svijetu. Ne zanimaju me novac i moć. Cijenim ono što su radili Al Pacino, Chris Walken i De Niro u mladosti, ono što radi Richar Harris, Ray Winstone. To su glumci kakvima i ja želim biti. Kakvi su nekada bili Monty Clift i Brando.'

  • +7
Top Gun: Maverick Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Iako Mickey Rourke posljednja dva desetljeća konstantno snima filmove, većina istih nije niti najmanje dobila pozornost javnosti, kao ni kritičara. Trenutno radi na čak 11 različitih projekata, no nitko ne vjeruje da će iti jedan od njih postići uspjeh kakav je Tom Cruise sada postigao s 'Top Gun: Maverickom'.